Reviews from Aleppo Den Haag

Recent reviews

5.0
Seline
10 September 2022

Het was heerlijk. Echt bijzonder goede kwaliteit eten.

Almunir
8 September 2022
Jax
9 August 2022

We hadden twee koude gerechten + een surprise menu besteld. Jammer dat in het surprise menu ook Ć©Ć©n van de voorgerechten zat. Super kwaliteit, we hebben echt genoten en bestellen zeker weer!

Greg
4 July 2022

Great food, great price. Thank you

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Evelien
3 July 2022

Top dat je nu direct bij Aleppo kunt bestellen. Het was weer heerlijk - en ze zijn gelukkig niet zuinig met het brood.

Anette
26 June 2022

Het eten was al koud toen het aankwam (we wonen in de buurt). Een brood was beschimmeld en het vlees heel taai/droog. De salade smaakte ook niet vers. Alle vorige bestellingen waren top, deze viel echt tegen. Jammer.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Greg
19 June 2022

Excellent food as always. Mutabal was particularly delicious!

Irma
5 June 2022

Weer genoten van het eten!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Dayyn
29 May 2022

The best

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anthony
19 May 2022

Heerlijk en vers zoals altijd!

Anthony
13 May 2022

Super vers en heerlijk eten!

renil
28 March 2022
Irma
24 February 2022

Heerlijk gegeten zeker voor herhaling vatbaar, prima bezorgtijd en vriendelijke bezorger.

Mondel
20 February 2022

Wat een heerlijke maaltijd. We hadden allerlei heerlijke hapjes koud en warm.oerzorgd!

Marieke
13 February 2022
Vaneyty Gemertz
31 January 2022

Was heerlijk

Alberto Mosquera
22 January 2022

Everything was awesome! We will keep trying different stuff from the menu. Tot ziens!

Eva
22 January 2022

Heerlijke ervaring. Eerste maar niet laatste keer dat we bij Aleppo bestellen.

Wim.
20 January 2022

Helaas 20 minuten te vroeg maar goed ontvangen. Normaal de fooi in hand van de bezorger, nu digitaal. Ik ga er vanuit dat de bezorgers dat via Aleppo ook daadwerkelijk krijgen!!

Meurs
10 January 2022

We hadden het grote verrassingsmenu en daarnaast aleppo mixed grill menu. Heerlijk met zijn tweeen gegeten. Kinderen vonden de broden gevuld met rijst ook heerlijk

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Josine van den Heuvel
25 December 2021

Zoals altijd ontzettend goed eten.

A
22 November 2021

Lekker