Reviews from Aleppo Den Haag

Recent reviews

5.0
Celine
26 May 2023

Super lekker eten, bezorgtijd is beetje lang soms

Rick
3 May 2023

heerlijk en erg smakelijk eten, super vers en vriendelijke bediening ! een echte aanrader

.
1 May 2023

Lekker eten, goede porties

Tom
30 April 2023
Miguel Bautista
29 April 2023

Altijd heerlijk eten, en snelle bezorging.

Paul
16 April 2023

Mixed grill 'Aleppo' was van hoge kwaliteit voor een goede prijs. Heerlijk vers eten, goed gegrild met goede sausjes en genoeg flatbread. Zelfs de rijst was aandacht aan besteed. Hele aardige man aan de telefoon over de bezorging. Ik beveel het iedereen van harte aan!

Ana
12 April 2023
Saar
12 April 2023

Had kipshoarma en kip stonk. Heb alles weggegooid.

A. Frantzen
3 April 2023
Shady
30 March 2023
Miguel Bautista
26 March 2023

Zoals altijd HEERLIJK, Goede porties en vriendelijke bezorging. Mixed grill heerlijk echt een aanrader. Blijf zo doorgaan!!!!!!

Peter
25 March 2023

Good food, as usual. Terrible customer service. 2 hours until delivery

aldo
15 March 2023

De smaak is prima, de porties zijn kleiner dan vorige maand en de prijs is iets omhoog gegaan ( krimpflatie is begrijpelijk). we hadden vooraf besteld voor 19:30 en we kregen de bevestiging dat de bestelling rond 19:30 verwacht kon worden. we waren dan ook verrast om de bezorger om 18:00 voor de deur te hebben staan met de bestelling. Ik was nog niet thuis en mijn partner in een zakelijke video meeting .... dit is een verbeter punt ?

Nico Kloet
12 March 2023

Super, dank jullie wel!

Migiel
2 March 2023

Heeeerlijk eten. Meerdere keren besteld en t eten is elkw keer heerlijk. Zeker een aanrader

Stefan
28 January 2023

Lekker en snel

Wilco
7 January 2023

Lekker en veel eten voor een goede prijs. De bezorging was op tijd

Rosa
24 December 2022

Alles was heerlijk, vers en veel. Het voelde alsof we thuis uit eten waren. Zo goed was het eten.

G
18 December 2022
Antoinette
6 December 2022

Heerlijk, vers en goed verzorgde lams shoarma schotel

Maria
6 November 2022

Zelfs voor de opgegeven tijd bezorgd en lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Haleh
6 November 2022

Verl zout en vet

Haleh
28 October 2022
NN
23 October 2022

Het was weer heerlijk! Absolute aanrader.

Seline
10 September 2022

Het was heerlijk. Echt bijzonder goede kwaliteit eten.

Almunir
8 September 2022
Jax
9 August 2022

We hadden twee koude gerechten + een surprise menu besteld. Jammer dat in het surprise menu ook Ć©Ć©n van de voorgerechten zat. Super kwaliteit, we hebben echt genoten en bestellen zeker weer!

Greg
4 July 2022

Great food, great price. Thank you

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Evelien
3 July 2022

Top dat je nu direct bij Aleppo kunt bestellen. Het was weer heerlijk - en ze zijn gelukkig niet zuinig met het brood.

Anette
26 June 2022

Het eten was al koud toen het aankwam (we wonen in de buurt). Een brood was beschimmeld en het vlees heel taai/droog. De salade smaakte ook niet vers. Alle vorige bestellingen waren top, deze viel echt tegen. Jammer.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Greg
19 June 2022

Excellent food as always. Mutabal was particularly delicious!

Irma
5 June 2022

Weer genoten van het eten!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Dayyn
29 May 2022

The best

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anthony
19 May 2022

Heerlijk en vers zoals altijd!

Anthony
13 May 2022

Super vers en heerlijk eten!

renil
28 March 2022
Irma
24 February 2022

Heerlijk gegeten zeker voor herhaling vatbaar, prima bezorgtijd en vriendelijke bezorger.

Mondel
20 February 2022

Wat een heerlijke maaltijd. We hadden allerlei heerlijke hapjes koud en warm.oerzorgd!

Marieke
13 February 2022
Vaneyty Gemertz
31 January 2022

Was heerlijk

Alberto Mosquera
22 January 2022

Everything was awesome! We will keep trying different stuff from the menu. Tot ziens!

Eva
22 January 2022

Heerlijke ervaring. Eerste maar niet laatste keer dat we bij Aleppo bestellen.

Wim.
20 January 2022

Helaas 20 minuten te vroeg maar goed ontvangen. Normaal de fooi in hand van de bezorger, nu digitaal. Ik ga er vanuit dat de bezorgers dat via Aleppo ook daadwerkelijk krijgen!!

Meurs
10 January 2022

We hadden het grote verrassingsmenu en daarnaast aleppo mixed grill menu. Heerlijk met zijn tweeen gegeten. Kinderen vonden de broden gevuld met rijst ook heerlijk

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Josine van den Heuvel
25 December 2021

Zoals altijd ontzettend goed eten.

A
22 November 2021

Lekker