Avaliações de Aleppo Den Haag

Avaliações recentes

5.0
Seline
10 setembro 2022

Het was heerlijk. Echt bijzonder goede kwaliteit eten.

Almunir
8 setembro 2022
Jax
9 agosto 2022

We hadden twee koude gerechten + een surprise menu besteld. Jammer dat in het surprise menu ook één van de voorgerechten zat. Super kwaliteit, we hebben echt genoten en bestellen zeker weer!

Greg
4 julho 2022

Great food, great price. Thank you

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Evelien
3 julho 2022

Top dat je nu direct bij Aleppo kunt bestellen. Het was weer heerlijk - en ze zijn gelukkig niet zuinig met het brood.

Anette
26 junho 2022

Het eten was al koud toen het aankwam (we wonen in de buurt). Een brood was beschimmeld en het vlees heel taai/droog. De salade smaakte ook niet vers. Alle vorige bestellingen waren top, deze viel echt tegen. Jammer.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Greg
19 junho 2022

Excellent food as always. Mutabal was particularly delicious!

Irma
5 junho 2022

Weer genoten van het eten!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Dayyn
29 maio 2022

The best

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anthony
19 maio 2022

Heerlijk en vers zoals altijd!

Anthony
13 maio 2022

Super vers en heerlijk eten!

renil
28 março 2022
Irma
24 fevereiro 2022

Heerlijk gegeten zeker voor herhaling vatbaar, prima bezorgtijd en vriendelijke bezorger.

Mondel
20 fevereiro 2022

Wat een heerlijke maaltijd. We hadden allerlei heerlijke hapjes koud en warm.oerzorgd!

Marieke
13 fevereiro 2022
Vaneyty Gemertz
31 janeiro 2022

Was heerlijk

Alberto Mosquera
22 janeiro 2022

Everything was awesome! We will keep trying different stuff from the menu. Tot ziens!

Eva
22 janeiro 2022

Heerlijke ervaring. Eerste maar niet laatste keer dat we bij Aleppo bestellen.

Wim.
20 janeiro 2022

Helaas 20 minuten te vroeg maar goed ontvangen. Normaal de fooi in hand van de bezorger, nu digitaal. Ik ga er vanuit dat de bezorgers dat via Aleppo ook daadwerkelijk krijgen!!

Meurs
10 janeiro 2022

We hadden het grote verrassingsmenu en daarnaast aleppo mixed grill menu. Heerlijk met zijn tweeen gegeten. Kinderen vonden de broden gevuld met rijst ook heerlijk

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Josine van den Heuvel
25 dezembro 2021

Zoals altijd ontzettend goed eten.

A
22 novembro 2021

Lekker